Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Kerstmis Mahjong spelen

Kerstmis Mahjong spelenKerstmis Mahjong - In deze gratis kerst Mahjong kun je online niet alleen in één modus maar in meerdere tegelijk spelen. Gebruikelijk spel of arcade het is aan jou. De eerste is dat de eenvoudige niveaus beurtelings doorgaan met hun eigen complexiteiten en omstandigheden. En met de arcade kun je berekenen hoeveel levels je op een rij kunt krijgen zonder te verliezen. Dat is de competitie met jezelf.

How to play?

Om te winnen moet je paren fiches met kerstattributen verzamelen op zo'n manier dat je een lijn kunt trekken tussen twee fiches die niet meer dan twee keer zullen draaien. Bepaalde voorwaarden worden gegeven voor elk spel - het aantal gereedschappen en de toegekende tijd die zal afhangen van de complexiteit van het niveau.

Voor elke game zijn er drie assistent-instrumenten "Bomb" die verschillende fiches op het veld zullen vernietigen; "Vergrootglas" dat mogelijke paren knokkels toont; "Pijl", hiermee kunt u alle tegels op het veld omwisselen. Hun aantal zal variëren afhankelijk van de complexiteit. Maar als u ze niet op het vorige niveau gebruikt, zullen ze niet doorgaan naar de nieuwe.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com