Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Gratis Mahjong Solitaire

Gratis Mahjong SolitaireOm de gratis online te spelen, kan Mahjong Solitaire iedereen die de zorg en toewijding heeft. Deze game kan harten veroveren voor slechts één game. Er zijn veel verschillende niveaus; de ene is ingewikkelder dan de andere. Het gaat erom het speelveld te wissen, wat wordt bereikt door de fiches in paren te vouwen.

How to play?

Het handigst is het spel op volledig scherm, omdat je de kleinste verschillen tussen kleine knokkels kunt zien. Over het algemeen is deze solitaire een entertainment met veel subniveaus. Elk niveau heeft een unieke build van chips, daarom is het extreem moeilijk om paren te maken. Maar in dit geval helpen hulpmiddelen de speler. Er zijn er drie - "Hint", "Mix" en "Annuleren". Elk kan drie keer worden gebruikt.

Het is belangrijk om te onthouden dat u alleen identieke knokkels kunt verzamelen, alleen voor twee soorten bloemen en seizoenen. Ze zijn uniek, dus je moet een paar van dezelfde soort selecteren: vouw bloemen of seizoenen in paren.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com