Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Fruit Connect 3 online spel

Fruit Connect 3 online spel Fruit Connect 3 is een leuk spel dat geheugen- en observatievaardigheden ontwikkelt. Om snelle reacties te trainen, wordt er tegen de klok gespeeld. Fruit Connect 3 is een leuke, kleurrijke en sappige mahjong waarbij het de taak van de speler is om paren identieke plaatjes te vinden. De tegels hier zijn versierd met fruit. Rijpe aardbeien, ananas, watermeloenen, sappige citroenen, sinaasappels, perziken, avocado's en vele anderen.

How to play?

Je moet snel oogsten voordat de speeltijd om is. Ga na het voltooien van een niveau door naar de volgende, moeilijkere fase. Het aantal vruchten zal groeien en hun rangschikking zal moeilijker worden. Indien nodig kunt u de hint gebruiken. Klik hiervoor op het vergrootglaspictogram bovenaan het scherm. Nadat u de hint heeft gebruikt, worden twee identieke afbeeldingen voor u gemarkeerd. Aan het begin van het spel zijn er 3 hints beschikbaar. Je kunt de tegels op het speelveld ook 5 keer schudden.

Om te winnen, moet je alle tegels uit het speelveld verwijderen voor de toegewezen tijd. Hoe hoger het nummer van het level, hoe dynamischer het spel is, je moet sneller handelen zodat de interesse toeneemt. Probeer het! Alle benodigde informatie over het huidige spel staat bovenaan het speelveld. Dus aan de linkerkant is er een pictogram dat het niveau aangeeft. In het midden van het scherm bevindt zich een wekker die aangeeft dat de timer de tijd aftelt.

Fruit Connect 3 is een geweldig alternatief voor driedimensionale solitaire-spellen. De game is perfect voor situaties waarin je wilt ontspannen, en niet om complexe puzzels op te lossen. Het draagt ​​bij aan de ontwikkeling van aandacht, doorzettingsvermogen en verbeeldingskracht.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com