Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Flash Mahjong spelletjes

Flash Mahjong spelletjesIn deze prachtige gratis online Flash Mahjong moet je je niet gedragen als een grote logica, maar als een dierenredder. Mooie dieren lijden zonder een paar en alleen de speler zal in staat zijn om iedereen zijn lot te helpen vinden. De andere taak is het voorzien van vrienden voor auto's.

How to play?

Mahjong veronderstelt de beschikbaarheid van ijver en opmerkzaamheid. Het is noodzakelijk om een ​​paar te vinden voor elke tegel met een afbeelding. Het is noodzakelijk dat beide tellers niet zijn geblokkeerd. Dat wil zeggen, er was niets aan een lange zijde (of aan beide kanten tegelijk) en aan de bovenkant. En je moet binnen de gestelde tijd blijven. Dat wil zeggen, slechts 20 minuten.

Het gebeurt vaak dat het onmogelijk is om een ​​paar te vinden voor een succesvolle zet. Helaas zijn ze zelden zo geschikt voor de speler. Daarom kunt u de Shuffle-knop bovenaan gebruiken om nieuwe combinaties te maken. Dit kost echter 500 spelpunten.

Wacht alsjeblieft. Het spel wordt geladen ...

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com