Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Farm Connect 3 Mahjong

Farm Connect 3 MahjongFarm Connect 3 - Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen zullen genieten van het spelen van een gratis online Farm Connect 3 Mahjong. Heldere foto's, sappig fruit op chips en een prachtig design zijn de ideale metgezellen voor goede Mahjong. Je hoeft alleen maar een paar te vinden voor elk fruit op het veld.

How to play?

Het is belangrijk om het juiste paar te kiezen voor elke vrucht, noot of paddenstoel. Om dit te doen, moet je een lijn trekken tussen de veronderstelde chips, als het obstakels niet op zijn pad tegenkomt en slechts twee keer buigt, dan is het mogelijk om deze twee knokkels te verwijderen. Geen andere manier.

Het is de moeite waard om te haasten omdat de tijd beperkt is. Het is belangrijk om tijd te hebben om de knokkels in paren te verspreiden voordat het eindigt. De speler kan een hint gebruiken als hij geen tijd wil verspillen aan complexe periodes; de speler heeft zes hints per spel en na het passeren van de levels worden de hints toegevoegd. Er zijn in totaal negen hints, inclusief de eerste.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com