Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Dream Pet Link Mahjong Spelen

Dream Pet Link Mahjong SpelenSpeel gratis online Dream Pet Link Mahjong, je kunt je als een redder voelen van ongelukkige dieren, vogels en vissen zonder een paar. En we moeten hen helpen bij het kiezen van hetzelfde paar voor elk wezen.

How to play?

De essentie van het spel is om het veld met tegels volledig op te ruimen, waarbij kleine dieren een paar voor elk van hen oppakken en een gelukkige wandeling door het bos laten maken. Om dit te doen, moeten we een lijn trekken tussen de potentiële partners. Als het meer dan twee keer buigt dan gaan de dieren verloren op de weg, dus je kunt dit niet doen. Je moet voor het einde van de tijd paren voor alle schepsels vinden.

Als de speler zelf geen geschikt beeld kan vinden, kan een hint hem helpen. In totaal kunt u zes hints gebruiken. Maar zorgvuldig, na de overwinning ontvang je slechts één hint en het aantal niveaus is negen.

De tijd kan een beetje worden hersteld als u heel snel enkele paar tegels uit het veld verwijdert. Dit zal helpen om een ​​beetje langer na te denken over de volgende beweging.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com