Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Chinees Mahjong Solitaire

Chinees Mahjong Solitaire In dit gratis online Chinees Mahjong Solitaire kun je meteen een bepaald moeilijkheidsniveau kiezen. Daarom is het spel perfect voor zowel beginners als solitaire liefhebbers.

How to play?

In dit solitaire moet de speler consequent chips uit het speelveld verwijderen, alleen paren maken. Het is duidelijk dat u niet op een chip kunt klikken; het moet open zijn voor de verhuizing. Dat wil zeggen, ten minste één lange zijde wordt niet geblokkeerd door andere knokkels en de chip wordt niet van bovenaf ingedrukt.

De hint is ongewoon geïmplementeerd. Om te zien welke knokkels beschikbaar zijn voor de zet, moet je op de HINT-knop klikken bovenaan het scherm in het midden. En vervolgens worden alle mogelijke paren voor u weergegeven. Maar alleen de namen van de knokkels worden weergegeven die kunnen worden verwijderd. Je moet ze zelf zoeken.

Om in dit soort mahjong in het hele scherm te spelen, is het veel interessanter en handiger, omdat je alle charmes van een aanpasbare achtergrond, kleur en soort chips kunt zien, waardoor je ogen niet moe worden van veel kleine details.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com