Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Arkadium Mahjong Candy online spel

Arkadium Mahjong Candy online spel Het doel van het spel is om alle tegels van het speelveld te verwijderen door twee identieke tegels te matchen. Je kunt ze ofwel in een rechte lijn verbinden, ofwel met een lijn die één of twee beurten heeft.

Als je op zoek bent naar een intellectueel spel, dan is Arkadium Mahjong Candy iets voor jou. Dit is een Chinees puzzelspel dat je zal overtuigen met zijn verslavende proces. Test en train uw hersenen op gemakkelijkere niveaus om al uw capaciteiten in een moeilijke fase te testen.

How to play?

Zoete snoepjes en andere lekkernijen zijn verspreid over het speelveld. Je moet identieke tegels vinden met de afbeeldingen van snoep en deze verbinden. Als dit paar klopt, verdwijnt het van het speelveld en verdien je punten. Als dit niet het geval is, blijf dan zoeken. Elke taak is ontworpen voor een beperkte tijd. Je kunt het volgen met de timer linksboven. Zoek dringend identieke snoepjes en probeer ze zo snel mogelijk uit het speelveld te verwijderen. Zoek een paar snoepjes en klik erop zodat ze verdwijnen. Snoepjes op hetzelfde veld zijn gemakkelijk te verwijderen. Om de lolly's aan de rode palen te vernietigen, moet je je intellect behoorlijk belasten en nadenken.

Het Arkadium Mahjong Candy-spel geeft je kleine hints als je in de war raakt. Om een ​​paar tegels te maken, klikt u erop met de linkermuisknop. Je hebt ook de mogelijkheid om de tegels op het speelveld te schudden. Klik op de overeenkomstige knop hieronder en de volgorde van de snoepjes wordt gewijzigd.

Als het je lukt om het speelveld vrij te maken, kun je doorgaan naar de volgende van 12 niveaus. Hoe sneller je alle tegels verwijdert, hoe meer punten je kunt krijgen. Kun jij alle niveaus voltooien? Maak je klaar voor het feit dat je gewoon aan je scherm blijft plakken.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com