Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Animals Mahjong 2 online spel

Animals Mahjong 2 online spel Je kunt alleen die dieren verbinden waarvan de lijn niet meer dan twee bochten heeft.

De game Animals Mahjong 2 heeft verschillende modi. "Quick Match" is een snel spel met een keuze in moeilijkheidsgraad en zonder tijdslimiet. "Puzzels" is een spel tegen de tijd, verdeeld in 30 moeilijkheidsgraden. In beide modi zijn hints en shuffles beschikbaar voor het geval er problemen zijn. Daarna zullen deze plaatjes verdwijnen totdat het speelveld leeg raakt.

How to play?

De moeilijkheid is om twee identieke afbeeldingen met elkaar te verbinden. Ze moeten vrij dichtbij zijn en de lijn die ze verbindt, moet van het ene dier naar het andere gaan. Als u problemen ondervindt, zijn er een paar tips. En als je ze gebruikt, moet je zelf nadenken.

Een grappige oplossing voor zoiets als het verdwijnen van verbonden objecten onderscheidt dit spel gunstig van honderden vergelijkbare. Een goed ontworpen interface, afbeeldingen van hoge kwaliteit, betoverende animatie, een oogstrelende combinatie van een gekleurde achtergrond en heldere tinten laten je niet onverschillig.

Het is noodzakelijk om de dieren te markeren waartussen u een lijn kunt trekken. Het hoeft niet eerlijk te zijn. Een rechte hoek is toegestaan ​​met niet meer dan twee beurten. Er wordt rekening gehouden met het aantal paren en de onbeperkte tijd in het spel. Een succesvolle en snelle start wordt beloond met punten. De mogelijkheden en het aantal diersoorten nemen toe van niveau tot niveau. Indien nodig kunt u het uzelf gemakkelijker maken. Er zijn drie extra pogingen en drie hints beschikbaar. Kun jij een match voor het dier vinden in het online spel Animals Mahjong 2? Als je antwoord ja is, laten we dan gaan en plezier maken.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com